(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme palkanlaskijaa Vantaalle määräaikaiseen tehtävään elokuun 2020 loppuun saakka.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskentaa yhdessä palkkahallintotiimin kanssa. Vastaat myös muista palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä kuten kela-hakemusten ja tapaturmailmoitusten tekemisestä sekä henkilöstön tukemisesta ja opastamisesta palkka-asioissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta jonkin verran kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen taloushallinnon osaaja, jolta löytyy Personec W:n tuntemusta. Työsi koostuu numeroiden kanssa toimimisesta, joten olet tarkka työntekijä. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava. Työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa edelleen palkkahallinnon tehtävien parissa. Tukenasi sinulla on osaava ja mukava tiimi sekä työyhteisö.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.