(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 560 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2017 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,63 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 300. Vuonna 2017 Reitan Groupin liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 000.
Etsimme asiakkaallemme R-Kioski Oy:lle asiakaspalveluhenkistä palkanlaskijaa määräaikaiseen kuusi (6) kuukautta kestävään työsuhteeseen, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollista. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet R-Kioskin tukiorganisaatiossa Vantaalla palkanlaskentatiimissä monipuolisissa palkanlaskijan tehtävissä. Pääset hoitamaan R-Kauppiaiden palkanlaskentaa ja siihen liittyviä muita oheistehtäviä.  Olet yhteydessä kauppiaisiin ja pidät huolta siitä, että he saavat parhaan palvelun ja asiantuntijan, johon voi luottaa. Työssäsi sovellat kaupan alan työehtosopimusta.  

Toivomme sinulta 

  • mielellään aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta / kiinnostusta palkanlaskennan tehtäviin
  • kaupallista tms. koulutusta      
  • hyvää asiakaspalvelukykyä
  • tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä
  • vastuuntuntoisuutta 
  • kykyä omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssä tehokkaasti                      
Arvostamme aktiivista otetta työhön, systemaattisuutta ja tarkkuutta. Pidät työskentelystä tietojärjestelmien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi. Käytössäsi on Mepco-sovellus. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden oppia uutta mielenkiintoisessa vähittäiskaupan menestyksekkäässä organisaatiossa. R-Kioski tarjoaa sinulle alan mukavimmat työkaverit ja innostuneen ja eteenpäin pyrkivän työskentelyilmapiirin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsulttit Sirpa Kähkönen ja Heidi Martiala-Welin puh. 030 60900 tai email: etunimi. sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 10.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.