(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Finferries on valtio-omisteinen lautta- ja yhteysaluspalvelujen tarjoaja Suomessa. Finferriesillä työskentelee yli 300 henkilöä 44 reitillä eri puolilla maata. Konsernin pääkonttori sijaitsee Turussa, ja sillä on sivukonttori Savonlinnassa. Finferriesin toiminta on ympärivuorokautista ja se hoidetaan konsernin 3 perusarvon mukaisesti: turvallisuus, palveluhenkisyys ja kannattavuus. Vuosittain Finferriesin aluksilla kulkee noin 4 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa.
Etsimme Suomen Lauttaliikenne Oy:lle kokoaikaista palkanlaskijaa vuoden kestävään määräaikaisuuteen. Työ alkaa marraskuun alusta.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet taloushallinnon tiimissä ja päävastuullasi on kerran kuukaudessa maksettavien meripalkkojen laskenta, matkalaskujen käsittely, palkkoihin liittyviin puheluihin vastaaminen, avustavia henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, TES-osaamista sekä työsopimus- ja vuosilomalain tuntemusta. Työssäsi olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme sinulta myös reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työn tekemiseen. Virallisena työkielenäsi on suomi, mutta katsomme eduksi ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn osana iloista taloushallintotiimiä sekä ammattitaitoisten kollegojen tuen.  
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi