(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme asiakkaallemme osa-aikaista palkanlaskijaa vuoden loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on kolme päivää kahdessa viikossa ajoittuen loppu- ja alkuviikkoon.

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtäviin kuuluvat yrityksen työntekijöiden tuntipalkkojen laskenta ja tulorekisterin ylläpitäminen. Palkat maksetaan joka toinen viikko ja yrityksessä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työntekijöiden työajanseuranta tapahtuu Nepton järjestelmässä ja taloushallinnon järjestelmänä käytössä on Sonet Premium. Työ on itsenäistä mutta tukenasi toimii taloushallinnon pieni tiimi. Perehtymisajan jälkeen osa työstä on mahdollista tehdä etätyönä.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta tuntipalkkojen laskennasta. Työtavoiltasi toivomme sinun olevan numerotarkka, joustava ja reippaasti asioihin tarttuva. Eduksi katsomme Sonet Premium osaamisen sekä teknologiateollisuuden työehtosopimuksen osaamisen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.6.2019 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussamme osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi