(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Turku, Föglö
Nordic Trout Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018
Nordic Trout Ab on Suomen ja Ruotsin suurin kirjolohen kasvattaja. Sen päätuotteita ovat tuore perattu kirjolohi, meritaimen ja kirjolohenmäti. Yrityksen yli 30 toimipistettä sijaitsevat Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa ja se on merkittävin osa Kalaneuvos Oy:n omistamaa Nordic Fish -konsernia. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 52 miljoonaa euroa, se työllistää yli 100 henkilöä ja käsittelee vuosittain noin 10 miljoonaa kiloa kalaa.
Etsimme nyt palkanlaskijaa. Vakituinen työsuhde solmitaan suoraan Nordic Trout Ab:n kanssa ja toimipiste voi sijaita Nordic Trout Ab:n pääkonttorilla Föglössä tai yhteistyöyrityksemme Martin Kala Oy:n toimitiloissa Turussa.
Vastaat itsenäisesti palkanlaskennan tehtävistä sekä siihen liittyvistä viranomaisilmoituksista ja raportoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen esimiesten sekä johdon kanssa ja sinulla on osaamisestasi riippuen mahdollisuus ottaa vastuullesi myös henkilöstöhallinnon tehtäviä. Myös mahdollinen taloushallinnon kokemus katsotaan lomatuurausten kannalta eduksesi.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vastaavaa työkokemusta. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Pääset työskentelemään elintarvikealan ja maaseutuelinkeinojen TES:ien parissa ja kokemuksesta kumpuava itsenäinen työote sekä liiketoimintanäkökulman ymmärrys edesauttavat tehtävässä menestymistä.
Tarjoamme sinulle työpaikan menestyvässä ja kasvuhakuisessa perheyrityksessä. Pääset tarttumaan kiinnostaviin työtehtäviin ja kehittämään yritystä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Saat tehtävääsi sekä yrityksen toimintatapoihin hyvän perehdytyksen ja tarjoamme sinulle myös jatkossa mahdollisuuden kehittää itseäsi alan koulutuksissa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.