Palkanlaskija Tilipalvelu Rantalaiselle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee 42 eri paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon, HR:n ja yritysverotuksen palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä palvelee asiakkaitaan paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Tutustu meihin tarkemmin: www.rantalainen.fi

Hei palkanlaskennan ammattilainen - onko kiikarissa uusi työ? Innostutko työskentelystä asiakasrajapinnassa?

Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi kasvavaa organisaatiota, hae osaksi Tampereen tiimiämme.

Palkanlaskijaksi

Tehtävässä vastaat palkanlaskennan palveluiden tuottamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi tukemalla asiakkaitasi palkanlaskennan ja HR:n kysymyksissä. Osana työskentelyäsi pääset myös kehittämään asiakkuuksiesi palkanlaskentaprosesseja ja -käytäntöjä.

Tässä roolissa toimit suoraan asiakasrajapinnassa, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi. Olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi palkanlaskennasta, mutta haluat kehittyä edelleenkin. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytämme asiakaskohtaisesti useita järjestelmiä (mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, Lemonsoft, Mepco), joiden saloihin pääset halutessasi tutustumaan tarkemminkin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Valitsemasi urapolun tueksi saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja aktiiviset taloushallinnon ammattilaiset. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana http://www.rantalainen.fi/tyopaikat/henkilostoedut/.

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020 osoitteessa www.adecco.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytoinnista lisätietoja antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457, katja.hamalainen@adecco.fi. Tehtävistä tarkemmin voit kysyä 17.2. klo 8.30 - 9.30 palkkatiimin palvelupäällikkö Tiina Ruutiaiselta 050 315 7051 tai palvelutuotannon johtaja Tuuli Lehtiseltä 050 571 5957. Kuulemme sinusta mielellämme!

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot