(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Tiliaktiiva Oy (Porvoo)
Tiliaktiiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Tiliaktiiva Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Porvoossa. Toimintamme on aloitettu yli neljävuosikymmentä sitten - vuonna 1972. Toimistoissamme työskentelee viisitoista taloushallinnon ammattilaista valmiina auttamaan asiakkaitaan kaikissa taloushallinnon asioissa. Ymmärrämme yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti siihen liittyviä palveluita. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon, jatkuvaan ylläpitokoulutukseen sekä pitkäaikaiseen kokemukseen.

Haemme nyt Porvoon toimipisteeseemme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkanlaskennan lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös muut taloushallinnon tehtävät tilitoimistossamme. Kokemus kirjanpidosta tai kiinnostus sen oppimiseen katsotaan eduksi.

Työssä menestymistäsi helpottaa aiempi kokemus palkanlaskennan työtehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta työlainsäädännön sekä mielellään useamman työehtosopimuksen hyvää hallintaa. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme intoa ja halua kehittyä ammatillisesti sekä kykyä hoitaa kaikki työtehtävät vastuullisesti ammattiylpeydellä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissä, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon ammattilainen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 25.3.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.