(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Telinekataja Oy, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018Työn kuvaus:
  Telinekataja Oy on teline- ja sääsuojaratkaisujen johtava asiantuntija yli 50 vuoden kokemuksella. Toimitamme vaativatkin ratkaisut rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin, jotka auttavat varmistamaan hankkeiden kustannustehokkuuden, tuottavuuden ja työturvallisuuden. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Telinekataja-konserni työllistää yhteensä noin 250 telinealan ammattilaista.
 
Haemme nyt asiakkaallemme Telinekataja Oy:lle 
 
PALKANLASKIJAA,
 
töihin Espooseen vakituiseen työsuhteeseen.
 
Jos olet palkanlaskennan ammattilainen ja etsit uutta työmahdollisuutta - hae tätä paikkaa pikaisesti.
 
Tarjolla on itsenäinen palkanlaskennan tehtävä menestyvässä rakennusalan yrityksessä. 
 
Tehtäväsi on vastata kahden kotimaisen konserniyhtiön kuukausi- ja tuntipalkkojen laskennasta sisältäen viranomais- ja vakuutusilmoitukset sekä HRM-raportoinnin. Toimit palkanlaskentajärjestelmän (Mepco) pääkäyttäjänä, vastaat palkanlaskentaprosessin sujuvuudesta ja tuet esimiehiä palkka- ja työsuhdeasioissa. Tulet työskentelemään osana neljän hengen taloustiimiä.
 
Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Mepco-palkanlaskentajärjestelmän osaaminen on sinulle ehdoton etu, mutta myös vahva kokemus muista palkanlaskentajärjestelmistä tukee tehtävässä menestymistä. Käytössä on rakennusalan työehtosopimus, jonka tunteminen katsotaan myös eduksi. Odotamme sinulta oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävä tarjoaa sinulle vastuullisen roolin pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä ja mahdollisuuden tulevaisuudessa kehittää palkanlaskentaan liittyviä prosesseja. Perheyrityksenä Telinekataja on pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantaja.
Nyt kannattaa olla nopea ja hakea tätä tehtävää heti. Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Tarjolla on itsenäinen työtehtävä ja kilpailukykyinen palkkaus. 

Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta, liitä mukaan ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs puh. 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Palkanlaskija, Telinekataja Oy, Espoo


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO