(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Tampereelle
TEMP-TEAM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu ja arvostettu taloushallinnon palvelukumppani. Etsimme nyt heille palkkatiimiin modernin palkkahallinnon osaajaa nimikkeellä

Palkanlaskija Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana palkkahallinnon tiimiä tuottaen laadukkaita palkkapalveluita eri toimialoja edustaville asiakasryhmille. Toimenkuvaasi kuuluu palkanlaskennan ja palkka-ajojen lisäksi palkka- ja TES-neuvontaa. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Vahvaa palkanlaskentaosaamista ja tietotekniikan palvelualan sekä kaupan alana TES-tuntemusta
- Kokemusta sähköisen palkkahallinnon prosesseista
- Palkkahallintoon liittyvän lainsäädännön, kuten työsopimuslain tuntemusta
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
- Järjestelmäosaamista (erityisesti Mepco ja Sonet)
- Halukkuutta ja uteliasuutta kehittää aktiivisesti omaa osaamista

Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan työntekijätyytyväisyyteen ja työntekijöiden työhyvinvoinnista halutaan pitää hyvää huolta. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle innostavan työympäristön lisäksi kattavan perehdytyksen, tehokkaat ja ergonomiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut.

Kuulemme sinusta mielellämme pian lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Palkka-asiantuntija Tampereelle.