(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu kotimainen yritys. Etsimme nyt heille talousosaston tiimiin modernin palkkahallinnon osaajaa nimikkeellä

PALKANLASKIJA Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana palkkahallinnon tiimiä tuottaen laadukkaita palkkapalveluita sisäisille asiakasryhmille. Toimenkuvaasi kuuluu palkanlaskennan ja palkka-ajojen lisäksi palkka- ja TES-neuvontaa. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Vahvaa palkanlaskentaosaamista ja monipuolista TES-tuntemusta
* Kokemusta sähköisen palkkahallinnon prosesseista
* Palkkahallintoon liittyvän lainsäädännön, kuten työsopimuslain hyvää tuntemusta
* Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
* Monipuolista järjestelmäosaamista (erityisesti Mepco)

Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan työntekijätyytyväisyyteen ja työntekijöiden työhyvinvoinnista halutaan pitää hyvää huolta. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle innostavan työympäristön lisäksi kattavan perehdytyksen, tehokkaat ja ergonomiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Sinua on vastassa joukko mahtavia ja ammattitaitoisia kollegoita, jotka odottavat jo innolla näkemistäsi. Tulet työllistymään suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kerro siis meille pikimmiten lisää osaamisestasi ja käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Palkanlaskija Tampereelle.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit osoittaa tiedustelut konsultillemme Inga Koivumäelle osoitteeseen inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.