(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista palkanlaskijaa Tampereen keskustassa sijaitsevaan palkanlaskentatoimistoon. Työsuhde on aluksi pitkän sairausloman sijaisuus, jonka jälkeen on tarkoitus jatkaa kesälomatuuraajana. Työsuhde on vuokratyösuhde ja alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan heti.

Palkanlaskijana teet asiakkaamme asiakasyritysten palkanlaskennan alusta loppuun asti itsenäisesti. Asiakasyritykset ovat erikokoisia yrityksiä ja edustavat eri toimialoja. Työssäsi teet perus kuukausipalkanlaskennan ja niihin liittyvät tallennukset, muutokset ja lisäykset. Huolehdit ajoihin liittyvistä tilityksistä, vastaat tarvittavien raporttien tuottamisesta. Käytät työssäsi useiden eri alojen työehtosopimuksia. Työtä tehdään Fivaldi- ja Tikon -taloushallinnon ohjelmilla.

Edellytämme sinulta taloushallintoalalle suuntautunutta koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta tilitoimistoympäristössä ainakin parin kolmen vuoden ajalta. Lisäksi olet jo käyttänyt työssäsi Fivaldi- ja / tai Tikon-ohjelmia. Muu ohjelmaosaaminen katsotaan eduksesi. Arvostamme myös työlainsäädännön tuntemustasi, aikaisempaa kokemustasi eri työehtosopimuksista sekä niiden tulkinnasta. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja sekä täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä. Rakastat numeroita ja olet niissä hyvä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.