(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Etsimme rekrytointiyhteistyössä taloushallinnon ulkoistuspalveluja tarjoavalla asiakasyrityksellemme Palkanlaskijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tehtävän kuvaus 

Tässä tehtävässä tulet vahvistamaan konsernin palkkapalvelutiimiä ja vastaat yhdessä tiimisi kanssa nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaprosesseista ja kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta. Asiakaskuntaan kuuluu sekä pk-yrityksiä että suuria konserneja ja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä. Tehtäväkokonaisuus vaihtelee asiakkaiden mukaan, mutta ison osan työajastasi vie kasvavan suurasiakkaan palkkahallinto. 
Työpäiväsi koostuvat seuraavanlaisista tehtävistä: 
  • Palkkaprosessien läpivienti ja hallinnointi
  • Viranomais- ja tulorekisteri-ilmoitukset
  • Palkka- ja TES-neuvonta
  • Kehitysprojekteihin osallistuminen yhteistyössä tiimin kanssa 

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on taloushallintoon suuntautunut tutkinto (esim. merkonomi, tradenomi, palkanlaskijan tutkinto) ja työkokemusvuosien puolesta voit olla hiljattain palkanlaskentaurasi aloittanut osaaja tai palkanlaskennan kokenut konkari. Tärkeintä on, että olisit jo hankkinut käytännön kokemusta palkanlaskennan prosesseista ja olet myös perehtynyt viranomaisyhteistyöhön sekä tulorekisteriin palkkahallinnon näkökulmasta. Lisäksi koet asiakasrajapinnassa työskentelyn luontevaksi ja kykenet tarjoamaan asiakkaille ammattitaitoista palvelua. Katsomme eduksi terveyspalvelualan TES:n tuntemuksen, Mepco -osaamisen ja kokemuksen isojen asiakkuuksien hoitamisesta. Nämä eivät ole kuitenkaan kynnyskysymyksiä, mikäli sinulla on hyvät IT-taidot ja työehtosopimusten maailma on sinulle tuttua. 

Tarjoamme sinulle

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisen konserniyrityksen palveluksessa. Yrityskulttuurimme keskiössä on luottamus ja ihmisläheisyys, ja haluamme että voit olla töissä vapaasti oma itsesi. Ymmärrämme, että työntekijöillämme on myös muuta elämää. Haluamme tukea työntekijöiden työn ja vapaa-ajan tasapainoa, joten meillä ei suosita ylitöitä tai työpäivien venyttämistä. Kokoonnumme säännöllisesti viettämään tiimi- ja tyky-päiviä erilaisten aktiviteettien ja ohjelman merkeissä. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen työsuhde-etuna liikunta- ja lounasedun, mahdollisuuden nauttia lounasta omassa henkilöstöravintolassa, ergonomiset työvälineet, laajennetun työterveyshuollon ja mahdollisuuden hierontaan muutaman kerran kuukaudessa. Asiakasyrityksemme kannustaa työntekijöitään osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen koulutusten, kehitysprojektien, tiimityön ja konserniyhtiön tarjoamien urapolkujen merkeissä. Työtä tehdään joustavin työajoin ja moderneissa tiloissa Tampereen keskustassa. Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. 

Kiinnostuitko? 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 030 6090 652 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16).