(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt palkanlaskijaa terveysalalla toimivalle asiakasyrityksellemme.

Asiakasyrityksemme palkkatiimi on sijoittunut hallinnon tiloihin Tampereen keskustaan. Palkkatiimi on osa konsernin HR-palveluita ja toimii tukipalveluna läpi koko konsernin. Asiakkaamme kehittää prosessejaan ja palveluitaan aktiivisesti, minkä vuoksi etsinnässä on muutosvalmis sekä aidosti oman toimintansa kehittämisestä kiinnostunut palkanlaskija.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ehdottoman palveluhenkinen asenne. 

Toivomme uudelta palkanlaskijalta lisäksi: 

- Mepco-palkkajärjestelmän tuntemusta
- kokemusta palkkahallinnon manuaalisesta pyörittämisestä
- kokemusta konsernitason palkanlaskennasta, tuntipalkkojen laskemisesta ja vaihtuvista työsuhteista
- työsopimuslain ja vuosilomalain tuntemusta
- numerotarkkuutta
- hyvää paineensietokykyä
- innostusta kehittämistyöhön 

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi. Katsomme eduksi TyövuoroVelho- ja/tai Sympa-järjestelmän osaamisen sekä sosiaali- ja terveysalan työehtosopimusten tuntemisen. Muiden alojen vahva TES-osaaminen on iso etu.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja muuttuvan tehtäväkentän, sekä mukavan työtiimin. Henkilöstöetuina saat käyttöösi mm. laajan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä nykyaikaiset työvälineet.

Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 0505495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.