(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Etsimme Tampereen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen

PALKANLASKIJAA

vahvistamaan taloushallintoamme. Vastaat suomalaisten konserniyhtiöiden palkanlaskennasta yhdessä muiden palkanlaskijoiden kanssa. Työtehtävät sisältävät myös sisäistä ja ulkoista raportointia, HRM-järjestelmän ylläpitotehtäviä ja matkalaskujen käsittelyä. Osallistut uuden palkanlaskentajärjestelmän käyttöönottoon.

Edellytämme tradenomin tai vastaavaa soveltuvaa tutkintoa taloushallinnon alueelta. Työn hoitaminen edellyttää palkanlaskennan prosessien ja työlainsäädännön tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet tarkka ja järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Arvostamme työkokemusta vaativista palkanlaskennan tehtävistä sekä palkanlaskennan ohjelmistojen monipuolista tuntemusta ja kokemusta ohjelmistojen käyttöönotoista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Insinööritoimisto Comatec Oy:lle on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Haluatko kehittyä työssäsi ja olla osa huipputiimiä? Tule meille kehittämään osaamistasi ja luomaan menestystä kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Emilia Malm puhelimitse (044 7872 530) tai sähköpostitse (emilia.malm@comatec.fi).

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.3.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

<!-- end ngIf: job.data.jobDescription --><!-- ngIf: job.data.otherOrContactInformation -->Yhteystiedot

Emilia Malm, p. 044 7872 530, emilia.malm@comatec.fi