(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija / taloushallinnon assistentti
Nomichan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Soupster Family etsii Helsingin Pasilaan hyvien kulkuyhteyksien läheisyyteen palkanlaskijaa/taloushallinnon assistenttia vakituiseen työtehtävään.

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päätehtävänäsi on palkanlaskenta kokonaisuudessaan TES tulkintoineen Tuntinetti/Mepco-järjestelmällä sekä ostoreskontran hoitaminen Procountor-ohjelmalla. Palkanlaskentatyöhön kuuluvat sekä tunti- että kuukausipalkkojen laskenta n. 300 henkilölle, Kela- ja tapaturmahakemusten laadinta, palkkojen vienti kirjanpitoon, kuukausittaiset viranomaisilmoitukset sekä lisäksi palkoista laadittavat vuosi-ilmoitukset. Ohjelmien tuntemukset katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi taidoksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo entuudestaan vähintään kahden vuoden kokemus palkanlaskennasta sekä ostoreskontran hoidosta.  Odotamme sinulta monipuolista palkanlaskennan/ostoreskontran osaamista, alaan soveltuvaa koulutusta sekä innostunutta ja asiantuntevaa työotetta. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista ja englannin osaaminen lasketaan eduksi. Omaksut nopeasti uusien ohjelmien käytön, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, positiivinen ja palveluhenkinen. Sinulla on järjestelmällinen ja tarkka työote, pidät numeroista ja työt pysyvät sinulla hallussa aikataulupaineista huolimatta.

Tarjoamme

  • vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
  • nuorekkaat ja rennon eloisat työkaverit
  • uuden ja viihtyisän työympäristön
  • asianmukaiset työvälineet
  • joustavat työajat
  • sekä useiden erilaisten ravintoloidemme henkilökuntaedut käyttöösi.

Jos kiinnostuit laita pikaisesti hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen virpi@soupster.com – aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Yrityksemme arvot:

Fun

Jatkuva kehitys

Välittäminen