(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija / taloushallinnon asiantuntija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Best-Hall Oy on vaativien teräsristikkorakenteisten hallien tuotekehitys- ja laatujohtaja sekä täyden palvelun toimittaja. Vuodesta 1975 lähtien yritys on toimittanut kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille jo yli 5000 varasto-, teollisuus- ja urheiluhallia. Best-Hallilla on kolme liiketoiminta-aluetta: kangaskatteiset hallit, perinteiset teräshallit sekä huolto.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä sekä ISO 45001 -työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä. Kasvuhakuisen yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 46 milj.€ ja henkilöstömäärä 130 henkilöä. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Kälviällä.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Best-Hall Oy:n palvelukseen Kälviälle energistä ja osaavaa

Palkanlaskijaa / taloushallinnon asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskentaan liittyviä tehtäviä, kuten palkkakirjausten tarkastus ja palkka-aineiston koostaminen sekä koordinoida ja kehittää yrityksen työhyvinvointitoimintaa. Tärkeä osa työtä on toimia esimiesten tukena henkilöstöasioiden asiantuntijana ja olla mukana jalkauttamassa sovittuja yhteisiä käytäntöjä. Osallistut uuden työajanhallintaohjelman käyttöönottoon ja olet tulevan ohjelman pääkäyttäjä

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja kokemusta palkanlaskennasta ja palkkajärjestelmistä. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja hallitset MS Office -ohjelmat ja ymmärrät työlainsäädäntöä ja TES-asioita. Henkilönä olet tarkka, joustava ja haluat kehittää osaamistasi sekä työmenetelmiä.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä joustavan työajan
                     - monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan HR-tehtävien parissa
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!