Palkanlaskija tai ICT Service desk asiantuntija
Fazer Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja loista

Palkanlaskijana tai ICT Service desk asiantuntijana

Fazer Shared Services organisaatiossa

Fazer Shared Services, keskitetyt palvelumme, tukevat Fazerin päivittäistä toimintaa ja tarjoavat korkealaatuisia palveluja kaikille liiketoiminta-alueillemme. Yhdenmukaistetut prosessimme ja tapamme työskennellä tiimissä takaavat tehokkaan ja asiantuntevan tuen kiinteistö-, talous-, henkilöstö-, ICT-, hankinta- ja kuluttajapalveluille.

Toimit aiemman työkokemuksesi, opintotaustasi sekä osaamistasosi mukaan sinulle soveltuvimmassa roolissa vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Meille tämä tarkoittaa, että omaat opintojesi ja /tai työkokemuksesi kautta kokemusta tietojärjestelmistä tai  palkanlaskennasta.Teet läheistä yhteistyötä kollegoiden ja sisäisten asiakkaiden kanssa, ja yhdessä muiden palvelukeskuksen asiantuntijoiden kanssa osallistut toimintatapojemme ja palvelujemme kehittämiseen.

ICT Service Desk kesätyöntekijänä vastaat osaltasi loppukäyttäjiltä tulevien tukipyyntöjen käsittelemisestä, minkä lisäksi avustat ja opastat sisäisiä asiakkaita. Asiakkaamme tavoittavat meidät puhelimen, sähköpostin ja itsepalveluportaalin kautta.

Palkanlaskijan työtehtävät koostuvat tunti- ja kuukausipalkkojen tarkastus ja laskentatehtävistä sekä palkanlaskentaan kiinteästi liittyvien tehtävien hoitamisesta, esim. Kela-ilmoitusten ja palkkatodistusten laatiminen. Työtehtäviin kuuluu myös olennaisena osana asiakasneuvontaa puhelimitse ja kirjallisesti.

Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia, määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme tehtävään valittavalta hakijalta sitoutumista koko määräajaksi (ei mahdollisuuksia kesälomiin). Kesäsijaisuudet alkavat toukokuussa jatkuen elo-syyskuulle.

Miksi Fazer Shared Services?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Pääset kasvattamaan osaamistasi muiden asiantuntijoiden ja osaajien tukemina ja kartuttamaan arvokasta työkokemusta yhdessä Suomen makeimmassa yrityksessä. Tarjoamme kehittävän työympäristön, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työtehtävän, herkulliset Fazer-edut sekä hyvät kehittymismahdollisuudet konsernissa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Toivomme sinun olevan yliopisto- tai AMK- opintoja suorittava opiskelija, tai esim. vastavalmistunut tradenomi, datanomi tai merkonomi, ja olet jo ehtinyt mahdollisesti kerryttää työkokemusta toimihenkilötehtävissä. Olet innokas oppimaan uusia asioita ja osoitat kunnianhimoa kasvaa ammattilaisena. Kykenet ottamaan kokonaisvastuun omasta roolistasi ja pyrit aktiivisesti edistämään asioita ja ratkomaan ongelmia yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Kenties tunnet palvelukeskustyöympäristön ja käytät sujuvasti tietotekniikka, erityisesti O365 on sinulle tuttu työkaluja.

ICT Service Deskin roolissa toivomme sinulta Active Directory, M365 ohjelmiston ja Windows 10 käyttöjärjestelmän perusteiden hallintaa. SCCM perusteiden osaaminen katsotaan eduksi.

Palkanlaskijan roolissa käytössämme olevan Personec W palkkajärjestelmäntuntemus katsotaan eduksi.

Sinut tunnetaan yhteistyötaidoistasi, olet mukava työkaveri, nautit onnistumisista ja positiivinen asenteesi säilyy myös kiireen keskellä. Koska palvelemme Fazer yhtiöitä useassa eri maassa, edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Haluaisitko sinä liittyä osaksi tiimiämme? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi annetun linkin kautta. Hakuaika päättyy maanantaina 8. maaliskuuta 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428034
  • Tehtäväalue: HR, IT, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa