(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija sisälogistiikan yritykseen
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Asiakkaamme on valtakunnallinen ja nopeasti kehittyvä sisälogistiikan palveluyritys Vantaalla, lähellä lentokenttää.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista PALKANLASKIJAA.


Vastuullasi on kuukausi- ja tuntipalkkaisten työntekijöiden palkkojen laskenta, viranomaisvelvoitteet ja raportointi. Pääset mukaan myös palkanlaskennan prosessien ja toimintatapojen sekä työvälineiden kehittämiseen.


Tehtävä sopii henkilölle, jolla on monipuolinen kokemus palkanlaskennan tehtävistä, työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista. Hallitset alan palkanlaskenta- ja työajanhallintajärjestelmiäkin. Eduksesi luetaan aiempi kokemus palkanlaskennan prosessien kehittämisestä.  Lisäksi sinulla on työhön sopiva koulutus ja hyvät MS Office -taidot.


Työskentelet sujuvasti tiimissä, persoonana olet järjestelmällinen ja omaat vahvat ongelmanratkaisutaidot ja tuot osaamisellasi tukea organisaation eri tasoille.


Tehtävä on kesälomansijaisuus, mutta näytettyäsi kyntesi sinulla on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdolisimman pian, hakuaika päättyy 21.5.2018.


 Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Rekrytointikonsultti Niina Ruusela 050 562 7308.


Search & Selection Personalhuset on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.