(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Sanminalle Haukiputaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Sanminan Haukiputaan toimipiste on Suomen suurin elektroniikan sopimusvalmistaja. Tarjoamme kattavia suunnittelu- ja valmistuspalveluja PCB-kokoonpanoille ja kokonaisille järjestelmille useilla toimialoilla, kuten viestinnässä, terveydenhoidossa, instrumentoinnissa ja valvonnassa. Sekä suomalaiset että kansainväliset asiakkaamme hyötyvät paikallisista DFX-, prototyyppikehitys- ja lanseerauspalveluistamme. Lisäksi Haukiputaan toimipisteemme tarjoaa paikallista PCB-kokoonpanojen ja järjestelmien massatuotantoa, yhteyden 75 tuotantolaitokseen maailmanlaajuisesti ja kattavaa toimitusketjun hallintaa.


Haemme nyt Sanminalle PALKANLASKIJAA. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja on aluksi määräaikainen äitiysloman sijaisuus, mutta mahdollisuus myös pitempään työsuhteeseen on olemassa. Työpaikka sijaitsee Haukiputaalla.


TEHTÄVIISI KUULUU
Palkanlaskenta ja siihen liittyvät tehtävät
Koulutusrekisterin ylläpito
Matkalaskujen käsittely


ODOTAMME SINULTA
Useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta
Kokemusta työehtosopimusten tulkinnasta
Työlainsäädännön tuntemista
Alan koulutus, tradenomi tms.
Hyvät sosiaaliset taidot
Englanninkielen kirjallinen osaaminen


Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja aikatauluissa pysyminen ovat tärkeää työssä, sekä sosiaalinen luonne on eduksi. Työssä kommunikoidaan päivittäin sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten työssä vaaditaan myös hyviä asiakaspalvelutaitoja.


TARJOAMME SINULLE
Pitkän määräaikaisen työsuhteen
Päivätyö, liukuva työaika ja työaikapankki käytössä
Sopimuksen mukaisen palkkauksen
Erinomaisen ja kannustavan työilmapiirin
Kattavan perehdytyksen tehtävään


Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi Adeccon sivujen kautta viimeistään 21.04.2019. Liitä hakemukseen cv ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Adeccolta, HR konsultti Annukka Sulonen 040-687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi. Onnea hakuun!