(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Raute Oyj
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Haemme ammattitaitoista PALKANLASKIJAA Raute Oyj:lle Nastolaan.

Työt alkavat joulukuussa v. 2018 ja projekti on tarkoitus saada päätökseen maaliskuussa v. 2019. Projektiin liittyviin tehtäviin kuuluu mm. palkkahallinnon muutoksiin liittyvät tehtävät sekä henkilöstöasiat. Työtehtäviin sisältyy tarvittaessa myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taloushallinnon koulutusta (merkonomi tai tradenomi), TES-tuntemusta, hyviä IT-taitoja ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava sekä oma-aloitteinen. Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja olet yhteistyökykyinen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kohdalta. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.