(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Rantalaiselle
Rantalainen Oy Länsi-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme Rantalaiselle palkanlaskijaa tai palkkahallinnon asiantuntijaa Raumalle tai Poriin. Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraa Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen.

Rantalainen Oy Länsi-Suomi on 60 ammattilaisen yhteisö ja osa yli 850 ammattilaisen Rantalainen-konsernia. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa Huittisissa ja Eurassa.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja töihin tarttuvaa asennetta ja tiimihenkisyyttä. Olet etsimämme henkilö, jos olet uusia ratkaisuja hakeva sähköisen palkkahallinnon osaaja ja omaat AMK-tason koulutuksen ja kokemusta palkanlaskennasta. Kokemus seuraavista järjestelmistä katsotaan eduksi: Fivaldi, Mepco, Netvisor tai Adminet.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palkanlaskenta. Vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palkanlaskentapalvelusta. Tehtävänäsi on vahvistaa Rantalaisen asemaa sähköisen palkanlaskennan edelläkävijänä ja auttaa asiakkaita menestymään modernien työvälineiden avulla.

Rantalaisella sinua odottaa positiivisen asenteen omaava aktiivinen ja iloinen tiimi. Saat myös työsi tueksi jatkuvan koulutuksen ja tiimin sisäisen tuen sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 30.9.2019 mennessä. Haku on auki osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala p. +358 40 621 2577, sarita.ojala@adecco.fi (viikolla 38 lisätietoja antaa Roosa Lehtonen p. +358 40 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi).