Palkanlaskija Rantalaiselle Poriin tai Raumalle
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme Rantalaiselle palkanlaskijaa tai palkkahallinnon asiantuntijaa Raumalle tai Poriin. Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraa Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen.

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee 42 eri paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä palvelee asiakkaitaan paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja töihin tarttuvaa asennetta ja tiimihenkisyyttä. Olet etsimämme henkilö, jos olet uusia ratkaisuja hakeva sähköisen palkkahallinnon osaaja ja omaat AMK-tason koulutuksen ja kokemusta palkanlaskennasta. Kokemus seuraavista järjestelmistä katsotaan eduksi: Fivaldi, Mepco, Netvisor tai Adminet.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palkanlaskenta. Vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palkanlaskentapalvelusta. Tehtävänäsi on vahvistaa Rantalaisen asemaa sähköisen palkanlaskennan edelläkävijänä ja auttaa asiakkaita menestymään modernien työvälineiden avulla.

Rantalaisella sinua odottaa positiivisen asenteen omaava aktiivinen ja iloinen tiimi. Saat myös työsi tueksi jatkuvan koulutuksen ja tiimin sisäisen tuen sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 18.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. +358 40 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339253
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Roosa Lehtonen (roosa.lehtonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Rauma