(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija ( Payroll Specialist)
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Aditro on yksi johtavista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa.

Aditro BPO (Business Process Outsourcing) Oy vastaa ulkoistettujen palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. 
 

Haemme ulkoistuspalveluihin Kajaanin toimipisteeseen

PALKANLASKIJAA (Payroll Specialist)

 
Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta sekä toimiminen palkkahallinnon ulkoistusprojekteissamme.

Palkanlaskijalta odotamme:

- palkanlaskennan osaamista
- hyviä yhteistyö – ja tiimityötaitoja
- tehtävään sopivaa kokemusta
- halua ja kykyä toimia erilaisissa asiakastilanteissa
- kaupallista koulutusta

Etsimämme henkilö on toimintatavoiltaan aktiivinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka työskentelee tarkasti myös paineen alaisena. Odotamme myös palkanlaskennan ohjelmistojen kuten Aditro Personec W:n osaamista.                                                                                                  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää itseäsi yhdessä palkkahallinnon muiden ammattilaisten kanssa ja olla mukana laajentamassa toimintaamme. Pääset osaksi nopeasti kehittyvään ympäristöön. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja olla mukana kehityksen kärjessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Koskinen, puh. 040 1434 397 riitta.koskinen@aditro.com

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.aditro.fi viimeistään 19.9.2018. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä.

 

Aditro on yksi johtavista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme yli 750 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Ihmiset ovat Aditro menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että heidän ammatillinen osaamisensa kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja taloushallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat Leading, Committed sekä People Centric.