(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija ( Payroll Analyst)
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Aditro on yksi johtavista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Aditro vastaa ulkoistettujen palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. 

Haemme kasvavaan tiimiimme ulkoistuspalveluihin Kajaanin toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen

PALKANLASKIJAA (Payroll Analyst)


Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta sekä siihen olennaisesti liittyvät tehtävät kokonaisuudessaan. 

 

Palkanlaskijalta odotamme:

- palkanlaskennan osaamista
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- tiimityöskentelytaitoja
- halua kehittyä työssäsi
- kaupallista koulutusta

 

Katsomme eduksi palkanlaskennan ohjelmistojen, kuten Personec W:n osaamisen. Etsimämme henkilö on joustava, paineensietokykyinen, tarkka sekä omaa positiivisen asenteen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää itseäsi yhdessä palkkahallinnon muiden ammattilaisten kanssa ja olla mukana laajentamassa toimintaamme.

Lisätietoja tehtävistä antavat Marjo Kemppainen, puh. 050 369 3810, marjo.kemppainen@aditro.com tai Hanne -Maarit Räisänen, puh. 040 502 6073, hanne-maarit.raisanen@aditro.com

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkanlaskijan tehtävään palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.aditro.fi viimeistään 20.9.2018.

 

Aditro on yksi johtavista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme yli 750 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Ihmiset ovat Aditro menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että heidän ammatillinen osaamisensa kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja taloushallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat Leading, Committed sekä People Centric.