(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija / Palkkahallinnon asiantuntija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla työllistäen yli 800 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhteisöille kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Etsimme Rantalaiselle PALKANLASKIJAA tai PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJAA Raumalle tai Poriin. Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraa Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja töihin tarttuvaa asennetta ja tiimihenkisyyttä. Olet etsimämme henkilö, jos olet uusia ratkaisuja hakeva sähköisen palkkahallinnon osaaja ja omaat AMK-tason koulutuksen ja kokemusta palkanlaskennasta. Kokemus seuraavista järjestelmistä katsotaan eduksi: Fivaldi, Netvisor tai Adminet.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palkanlaskenta. Vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palkanlaskentapalvelusta. Tehtävänäsi on vahvistaa Rantalaisen asemaa sähköisen palkanlaskennan edelläkävijänä ja auttaa asiakkaitamme menestymään modernien työvälineiden avulla.

Rantalaisella sinua odottaa positiivisen asenteen omaava aktiivinen ja iloinen tiimi sekä nykyaikaiset työvälineet yhdessä moderneimmista tilitoimistoista. Tarjoamme myös hyvän ja vakaan työympäristön, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Rantalaisen prioriteetti on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 28.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Seppo Turunen, puh. +358 40 635 7833 tai sähköpostilla seppo.turunen@adecco.fi