(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Oy MAPROMEC Ab:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019



Työn kuvaus:
  Oy MAPROMEC Ab on yksityisomistuksessa oleva itsenäinen yritys, joka aloitti toimintansa 1994. Meillä on moderni konekanta ja tuotantotilat, ja panostamme jatkuvasti tuotantomenetelmien kehittämiseen ja automatisointiin mm. robottien avulla. Järjestelmätoimittajana voimme, paikallisen yhteistyöverkoston avulla, ottaa vastuullemme tuotekokonaisuuksia raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen, koottuna ja toimitusvalmiina. Toimituksia lähtee ympäri maailmaa.
 
Etsimme asiakkaallemme Oy MAPROMEC Ab:lle palkanlaskijaa äitiysloman sijaisuuteen.
 
Palkanlaskijan päätehtävä on laskea noin 100 työntekijän palkat sekä vastata työntekijöille palkkaan liittyviin kysymyksiin. Aiempi kokemus palkanlaskennasta ja tuntemus siihen liittyvästä lainsäädännöstä auttaa menestymään tehtävässä. Tehtävään kuuluu myös muita toimiston tehtäviä, kuten asiakaspalvelu puhelinvaihteessa ja toimistolla sekä ostoreskontran ja laskutuksen tehtäviä. Toimintaympäristö on hyvin kansainvälinen, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi.
 
Työ vaatii tarkkuutta ja palveluhenkisyyttä, joten etsimme positiivista ja tarkkaa tekijää, jolla pysyy langat käsissä muuttuvissa tilanteissa.
 
Tarjolla on mielenkiintoinen ja vastuullinen tehtävä kansainvälisessä työympäristössä, jossa on oma selkeä päävastuualue sekä asiantuntevan tiimin tuki. Perehdyttämiseen on varattu aikaa, että uusi työntekijä pääsee sisälle uusiin tehtäviin.
 
Toivottu aloitusaika on maaliskuun aikana ja tarkempi päivä sovitaan yhdessä tehtävään valitun henkilön kanssa. Työsopimus tehdään suoraan MAPROMECin kanssa ja työ sijaitsee Mustasaaressa. Sijaisuus kestää vähintään helmikuuhun 2020 saakka.
 
Hae tehtävään 11.3.2019 mennessä jättämällä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen Adeccon henkilöstökonsultille Pauliina Rintalalle (pauliina.rintala@adecco.fi, puh. 040 149 5197).

Asiakkaan tehtävänimike:  Palkanlaskija


Sijainti:  MUSTASAARI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala, 040 149 5197


Toimipaikka:  Vaasa