(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
                                                                                                Oletko kirjanpidosta kiinnostunut palkanlaskennan iloinen ammattilainen? Etsimme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen tilitoimistoasiakkaallemme. Toimipaikka sijaitsee Oulussa ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  
Työskentelet osana taloushallinnon ammattilaisten tiimiä, huolehtien palkanlaskentaan liittyvistä prosesseista tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Vastaat omalta osaltasi henkilöiden tunti- ja kuukausipalkkojen laskemisesta sekä normaalista palkkahallinnon raportoinnista. Osaamisestasi riippuen tehtävään kuuluu myös kirjanpitoon liittyviä tehtäviä - tämä onkin loistomahdollisuus sinulle, joka haluat opetella kirjanpidon taitajaksi!  
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Työ edellyttää työehtosopimusten tulkintakykyä sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, järjestelmällinen ja pidät kiinni annetuista aikatauluista. Olet myös asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. 
  Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja viihtyisän työympäristön Oulussa. Yrityksessä on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen ja työergonomiaan todenteolla. Lisäksi tarjoamme tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtävissä.  
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi