(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija oppisopimuskoulutukseen
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019

Haemme toimipisteeseemme Kemiin

Palkanlaskijaa oppisopimuskoulutukseen

Oppisopimuskoulutuksen aikana työskentelet pääasiallisesti palkanlaskennan tehtävissä, mutta työhön sisältyy myös muita taloushallinnon tehtäviä. Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön ja mukavat työkaverit, jotka auttavat sinua kehittymään kohti taloushallinnon ammattilaisuutta. Oppisopimuskoulutuksessa suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon Taloushallinnon osaamisalalta. Oppisopimuksen päätteeksi ja ammattitutkinnon suoritettuasia tavoitteena on jatkaa työsuhdettasi palkanlaskijana.

Odotamme sinulta soveltuvaa pohjakoulutusta, esimerkiksi ylioppilas- tai merkonomin tutkinto, sekä tarkkaa, huolellista ja vastuullista otetta työskentelyyn, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä osaamisen karttuessa myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän meestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta myös sinnikkyyttä ja paineensietokykyä.

Eduksi luetaan työsuhdeasioihin liittyvän lainsäädännön tuntemus sekä kiinnostus taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmiin ja niiden kehittämiseen.

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä. Meillä on innostunut ilmapiiri sekä mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Mari Eilittä p. 050 398 9916, mari.eilitta@caverion.com

Jätä hakemuksesi tehtävään 24.11.2019 mennessä.