(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija omaan organisaatioomme
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Työtämme on rekrytoida asiakkaillemme ammattilaisia, mutta nyt etsimme osaajaa omaan organisaatioomme!

Haussa on useamman vuoden kokemusta kerryttänyt PALKANLASKIJA taloustiimiimme.

Syklittäinen kiire, positiivinen meininki ja muuttuvat ongelmat kuvaavat ajoittain hyvin hektistä arkeamme. Taloustiimimme keskittyy vahvasti palkanlaskentaan, laskutukseen ja konsulttien sekä vuokratyöntekijöiden arjen haasteiden ratkomiseen.

Meillä palkanlaskenta on aiemmin ollut ulkoistettu palvelu, mutta koska olemme sitä mieltä että se on liiketoimintamme kannalta kriittinen tekijä ja haluamme sen sujuvan mutkattomasti, aloimme hoitaa sitä itse tammikuun alusta alkaen. Toivommekin, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta palkanlaskennasta useammilla eri työehtosopimuksilla. Lisäksi tiedät millaista vuosittaista raportointia palkanlaskentaan liittyy ja olet hoitanut niin Kela-korvaushakemuksia, ulosottotilityksiä kuin ammattiliittojen jäsenmaksutilityksiäkin. Pidemmällä aikavälillä voisit mahdollisesti ottaa vastuuta tes-neuvonnasta ja järjestelmiin liittyvästä ohjeistamisesta. Muita tehtäviä voidaan jossain määrin sovittaa myös oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tiimikavereina Helsingin Pikku-Huopalahdessa ahertavat kerrassaan mainiot ja erittäin tehokkaat Elviira, Hanna, Jetta ja Terhi. Lisäksi saat monta mukavaa työkaveria ympäri Suomea. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Jos haluat mukaan käynnistämään jotain uutta ja olet sitä mieltä että jokaisen tulee saada palkkansa oikein ja ajallaan, niin miksi et hakisi tehtävää jo tänään? Lisätietoja tehtävästä saat rimpauttamalla viikolla 11 Hanna Päivärinnalle numeroon 040 183 7191, parhaiten tavoitat aamupäivisin.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.