(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Naantali
Turun Korjaustelakka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Etsimme ammattitaitoista palkanlaskijaa Turun Korjaustelakka Oy:lle Naantaliin vakituiseen työhön. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskennan lisäksi myös muita kansainvälisen yrityksen monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä taitojesi mukaan kuten esim. osto- ja myyntilaskujen käsittelyä. Työskentelet osana ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme, jossa vallitsee avoin ja toisia tukeva ilmapiiri. Turun Korjaustelakka Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita myös sisaryrityksilleen Suomessa.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja taloushallinnosta. Koulutuksesi on mielellään kaupallinen (esim. tradenomi tai merkonomi). Tärkeintä meille on tarkka ja huolellinen työskentelytyyli, oma-aloitteisuus, joustavuus ja tehokkuus. Työrooli edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus Epicor- ja/tai Mepco -järjestelmistä lasketaan eduksi, samoin Teknologiateollisuuden ja Kaupan alan tes:in tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yritysympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi sekä ajanmukaiset työvälineet käyttöösi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi