(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, määräaikainen (sijainti Helsinki, Riihimäki tai Seinäjoki)
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.


Tule työkaveriksi meille, mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Haemme nyt vanhempainvapaan ajaksi määräaikaista palkanlaskijaa 1.10.2020-30.9.2021 asti. Työpisteesi tulee sijaitsemaan vaihtoehtoisesti Helsingin, Riihimäen tai Seinäjoen palkanlaskennan tiimissämme. 

Olemme osa Valio henkilöstötoimintoa, jossa työskentelee koko työsuhteen elinkaaren prosesseista vastaavia HR ammattilaisia. Tehtävänäsi on hoitaa Valion tuotannon työntekijöiden ja toimihenkilöiden palkanlaskentaa yhdessä asiantuntevan palkanlaskijatiimimme kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on
- taloushallinnon koulutus (merkonomi, tradenomi)
- useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta
- tuntemusta palkkajärjestelmistä (Mepco tuntemus katsotaan eduksi)
- työlainsäädännön tuntemusta
- TES-tuntemusta (elintarviketeollisuuden työehtosopimusalojen tuntemus katsotaan eduksi)
- suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava sekä oma-aloitteinen
- työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä ja olet avoin toiminnan muutokselle
- asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja
- hyviä IT-taitoja

Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaasti hoidetussa palkanlaskennan prosessissa. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja työkaverisi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Palkanlaskennasta vastaava HR Manager Verena Hakanen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella to 13.8. klo 9-10 tai to 20.8. klo 9-10 puh. 050 398 7882. 

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla porukkaamme! Haethan mahdollisimman pian, hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 23.8.2020 hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. Lisätietoa meistä: www.valio.fi


Hakusanat: työpaikat palkanlaskenta, työpaikat Helsinki, työpaikat Riihimäki, työpaikat Seinäjoki, työpaikat HR, palkanlaskija