(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Lohjalle (kesätyö)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Palkanlaskija kesäksi Lohjalle

Etsimme CRH Finland Services Oyj:lle vastuuntuntoista ja huolellista palkanlaskijaa kesäksi 2020. CRH Finland Services Oyj:llä hoidetaan Rudus Oy:n ja Finnsementti Oy:n palkan­laskenta.

Tehtävääsi kuuluvat palkanlaskennan lisäksi mahdolliset muut palkanlaskentaan liittyvät tehtävät, kuten matkalaskujen tarkistaminen. Käytössämme on Mepco-palkanlaskentajärjestelmä. Noudatamme rakennustuoteteol­lisuuden sekä maa- ja vesirakennusalan työehtosopimuksia. 

Ketä etsimme?

Tehtävä sopii mainiosti opiskelijalle, jolla on kiinnostusta palkanlaskentaan. Aikaisempi palkanlaskentakokemus on hyödyksi, mutta ei pakollinen. Perus ymmärrys eri työehtosopimusten tulkinnasta auttaa sinua tehtävässä. Palkanlaskennassa tarvitaan tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. 

Kiinnostuitko? 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiainhoitaja Kirsi Mustalahti  p. 0503160802 tai kirsi.mustalahti@rudus.fi. Tehtävän aloitus on toukokuussa ja jatkuu syyskuulle. Viimeinen hakupäivä on 8.3.2020.