(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija konsernipalveluihin, Kempele
Lehto Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Nyt haemme konsernimme emoyhtiö Lehto Group Oyj:n palvelukseen palkanlaskijaa. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Kempeleen Voimatiellä. 

Työskentelet palkanlaskijana yhdessä neljän muun palkanlaskijamme kanssa. Työhösi voi alkuvaiheessa kuulua myös muita HR-tehtäviä esimerkiksi työterveyshuoltoon liittyen. Teet tarvittaessa erilaisia selvityksiä ja laskelmia henkilöstöön liittyvän päätöksenteon tueksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Haku alkaa 06.03.2018 ja päättyy 26.03.2018

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

 

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

Tykkäät penkoa HR-dataa, tuoda huomaamiasi seikkoja esiin ja etsiä ratkaisuehdotuksia. Osaat ajatella roolisi asiakaspalvelijana - asiakkaitasi ovat palkansaajat ja esimiehet.

Meillä on yhteen puhaltava tiimi, jonne on mukava tulla töihin joka päivä. Henkilöstöjohtajamme Johanna ja palkkatiimin vetäjä Kaisu perehdyttävät sinut huolellisesti tehtäviisi ja meillä on myöhemminkin läsnä aina joku, jolta voit kysyä apua. Meillä on käytössä CGI:n V10-ohjelmisto palkanlaskentaan ja Mepcon HR-järjestelmä, joiden aiempaa hallintaa emme edellytä. Halu oppia uusia asioita on pääasia!

Viikoittainen työaikasi on 37,5h/vko ja liukuva klo 7- 18 välillä, joten työaikaa saa näppärästi sovitettua omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Tehtävään kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi. Muista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

 

Etsimämme henkilö

Käytössämme on useita eri työehtosopimuksia ja olisi mahtavaa jos tuntisit jo ennalta joitakin seuraavista: rakennusalan, talotekniikan, sähköalan, puusepänteollisuuden tai suunnittelu- ja konsulttialan työehtosopimus. Osaat myös tulkita sujuvasti työsopimus- ja vuosilomalakia. Haastavimmissa tulkintakysymyksissä tukenasi on toki henkilöstöjohtaja ja muu palkkatiimi.

Lisäksi toivoisimme sinulta:

- osaat edistää useaa asiaa yhtäaikaisesti ja viihdyt vauhdikkaassa työympäristössä

- sinulla on soveltuva alan tutkinto (esimerkiksi merkonomi- tai tradenomitutkinto) ja vähintään kahden vuoden kokemus palkanlaskennasta 

- osaat priorisoida työtehtäviäsi kulloisenkin tilanteen mukaan

Kuulemme mielellämme lisää sinusta. Toivomme, että suhtaudut avoimesti myös kaikenlaisiin muutoksiin, sillä yrityksemme toiminta on kovassa kasvussa ja kehitämme myös HR-prosessejamme entistäkin kätevimmiksi. Työkielemme on suomi.
 

Näin haet!

Jätä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.3.2018 mennessä oheista nappia painamalla. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstöjohtajaltamme Johanna Toloselta soittoajalla 13.3. klo 12-13 ja 20.3. klo 13-14 numerosta 040 848 8436.

Järjestämme haastattelut huhtikuun aikana. Kuulemmehan sinusta pian!