(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Konecranesille Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme Konecranesille Hyvinkäälle palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuun 2019 loppuun.
 
Koulutukseltasi voit olla esim. merkonomi tai tradenomi. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Toivomme sinulla olevan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen tuntemusta ja kokemus Sonet Premium palkanlaskentajärjestelmästä katsotaan eduksesi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opit nopeasti uusia ohjelmia. Käytössä on henkilöstöhallinnon Time Input, Flexim ja Master - järjestelmät. Käytät työssäsi sujuvasti suomea ja englantia. 
 
Tehtäviisi kuuluu:

  • kk-palkkaisten toimihenkilöiden palkanlaskenta ja siihen liittyvien tapahtumien  käsittely
  • henkilötietojen ylläpito
  • raportointia
  • asiakaspalvelua eri järjestelmiä hyödyntäen

Työpersoonaltasi olet tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Olet ahkera, omatoiminen ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä mukavia työkavereita kansainvälisessä yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.8.2018. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, p. 040-632 6465 anita.fokin@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Palkanlaskija


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 0406326465


Toimipaikka:  Hyvinkää