(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, kokoaikainen, Oulu
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Etsitkö uusia mahdollisuuksia palkanlaskennan tehtävistä? Haluatko päästä uusiin haasteisiin ja kehittää itseäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palkanlaskija!

Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme palkanlaskijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Palkanlaskijana vastaat sinulle nimettyjen asiakasyritysten palkanlaskennasta täydentäen asiakkaan henkilöstöhallinnon prosessia. Asiakkaasi ovat eri kokoisia ja eri toimialoilla toimivia organisaatioita, joten pääset työskentelemään monipuolisissa palkanlaskennan tehtävissä. Palkanlaskijan rooliin kuuluu olennaisena osana myös asiakaspalvelu palkkahallintoon liittyvissä asioissa.

Asiakasyritys on suomalainen taloushallinnon toimialan yritys, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa. 

Pääasialliset tehtävät 
  • Vastaat omien asiakkaidesi palkanlaskennasta
  • Olet avainroolissa asiakkaidesi palkkaprosessien ylläpitämisessä ja ohjeistuksessa
Odotamme sinulta 
  • Tehtävään soveltuvia taloushallinnon opintoja
  • Järjestelmällistä ja aktiivista työotetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalveluun
  • Aikaisempi työkokemus ja tilitoimistotausta nähdään eduksi
Tarjoamme sinulle 
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Tilaisuuden kehittyä ja tilanteen mukaan myös edetä alalla
  • Mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisen yrityksen toimintaan ja mukavaan tiimiin
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.9.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.