(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, kokoaikainen, Gallant
Gallant

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Oletko täsmällinen ja sosiaalinen sekä työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa? Tahtoisitko työskennellä kasvavassa, nykyaikaisessa ja rennossa asiantuntijatalossa, jossa saat tuen kehittymisellesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palkanlaskija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Gallantille, vastuuntuntoista palkanlaskijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Gallantille.

Palkanlaskijana vastaat asiakkaiden palkanlaskentaprosessien läpiviennistä heiltä tulevien palkkaperusteiden pohjalta, sisältäen huolellisen palkkojen laskemisen, oikea-aikaisen palkanmaksun sekä erilaisten raporttien ja viranomaisilmoitusten tekemisen. Tulkitset eri alojen työehtosopimuksia sekä ymmärrät palkkoihin liittyvää työlainsäädäntöä. Vastaat asiakkailta tuleviin kysymyksiin ja varmistat heidän palkanlaskentaprosessin kokonaisvaltaisen onnistumisen.

Gallant-juuret ovat syvällä kahden vahvan ja kehityskykyisen perheyrityksen yli 200-vuotisessa maaperässä. He tarjoavat talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan ratkaisuja ja palveluja, jotka pitävät asiakkaan askeleen kilpailijoiden edellä. Asiakkaan unelma on heidän unelma: he kulkevat asiakkaidensa rinnalla perustamissopimuksen laatimisesta pörssilistautumiseen – ilolla ja ammattiylpeydellä. Lue lisää täällä: https://gallant.fi/.

Pääasialliset tehtävät

 • Asiakkaiden palkanlaskentaprosessien läpivienti
 • Yhteydenpito asiakkaiden palkkayhteyshenkilöihin
 • Raportointi ja viranomaisilmoitukset

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta, kuten merkonomi tai tradenomi
 • Palkanlaskennan sähköisten järjestelmien tuntemusta (Procountor, Netvisor)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittää palkanlaskennan osaamista
 • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen, jonka arvoja ovat asiakaslähtöisyys, työviihtyvyys, laatu ja luotettavuus, osaamisen kehittäminen ja vastuunkanto
 • Kouluttautua ja kehittyä alan huippuosaajien avulla
 • Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut
 • Innostavat ja mukavat työkaverit

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.