(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/ Kirjanpitäjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

VerkkoTilit Oy on täyden palvelun taloushallintotalo, joka on perustettu 1988 ja on Suomen ensimmäinen Internet-tilitoimisto. Meillä on kertynyt kokemusta ja osaamista sähköisen taloushallinnon maailmasta ja näin väitämme siitä syntyvän myönteistä hyötyä molemmille osapuolille. Koska palvelumme on suoraan pilvessä, ei asiakkaan fyysisellä sijainnillakaan ole merkitystä.

Etsimme Lahteen osaavaa palkanlaskennan ja kirjanpidon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme vankkaa ammattitaitoa sekä hyvää palveluhenkeä.

Haettavan henkilön tulee toimia pääasiassa palkanlaskennassa, mutta jonkin verran myös kirjanpidon työtehtävissä. Hakijalta toivomme osaamista LemonSoft- ohjelman käytöstä, aikaisempaa kokemusta alalta, sekä koulutuksen taloushallinnon puolelta. Työskentelet osana tehokasta ja ammattitaitoista tiimiä. Tarkkuus, paineensietokyky ja kokonaisuuksien hallinta katsotaan eduksi kyseisissä tehtävissä.

Työaika on arkisin klo 8-16, 37,5 h/ viikko.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.