(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija / kirjanpitäjä - Pilkington Automotive Finland Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.


Haemme nyt Tampereen tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

PALKANLASKIJAA / KIRJANPITÄJÄÄ

Palkanlaskijan tehtävässä vastaat Pilkington Automotive Finland Oy:n tunti- ja kuukausipalkkojen laskennasta ja raportoinnista yhdessä henkilöstö- ja taloushallinnon tiimien kanssa. Kirjanpitäjänä hoidat pääkirjanpitoa sekä muita monipuolisia taloushallinnon tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hyviä Excel-taitoja
  • käytännön kokemusta kirjanpitäjän ja palkanlaskijan työtehtävistä
  • palkka- ja taloushallinnon järjestelmien käyttökokemusta ja kiinnostusta kehittämiseen (Personec W, M2, SAP)
  • oma-aloitteisuutta, hyvää organisointikykyä ja huolellista työskentelyotetta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Työtehtäviisi kuuluu:

  • tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta ja raportointi
  • yhteistyö esimiesten ja henkilöstö- ja taloushallinnon kanssa (suomeksi ja englanniksi)
  • matka- ja kululaskujen käsittely ja maksatus
  • pääkirjanpito, tilinpäätöstaito on etu

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 24.3.2019, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta rekrytointipäällikkö Terhi Walleniukselta, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata!  Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Vinkata voit osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

 

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 114 milj. € ja henkilökunnan määrä on 571.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on maailmanlaajuisesti 27 000 työntekijää, tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. www.nsg.com