(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJA KESKON PALVELUKESKUKSEEN
Kesko Oyj, palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Etsimme energiseen ja uudistuvaan joukkoomme Keskon Palvelukeskukseen Tampereelle palkanlaskijaa (Service Specialist, Payroll) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työskentelet osaavassa palkanlaskentatiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Palkkapalvelumme asiakaskunta koostuu sekä Keskon yhtiöistä että noin tuhannesta K-kauppiasasiakkaasta. Palkanlaskijana työtehtävänäsi on asiakkaidemme henkilöstön palkkojen laskenta meille ilmoitettujen perustietojen pohjalta. Vastaat asiakkaiden palkanlaskentaprosessista tiimin ohjeistusten ja Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Sopiva koulutustausta palkanlaskijan tehtävään on liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan alan tutkinto tai meneillään olevat opinnot. Eduksesi luemme aiemman kokemuksen palkanlaskentatehtävistä ja erityisesti autoalan työehtosopimuksen osaamisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, numerotarkkuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työn aikataulusidonnaisen ja ajoittain hektisen luonteen vuoksi on tärkeää, että olet valmis tarttumaan ripeästi toimeen ja työskentelemään pitkäjänteisesti ja joustavasti. Kehitämme prosessejamme ja palveluitamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja pelkäämätöntä asennetta uusia järjestelmiä ja toimintatapoja kohtaan. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä asennetta.

Keskon Palvelukeskus (Shared Service Center) tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 300 henkilöä.

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan, energisen ja tiimihengeltään erinomaisen työyhteisön

  • Tampereen keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit työtilat

  • Keskon henkilökuntaedut.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 20.1.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.