Palkanlaskija, kesätyö
Go On Asiantuntijapalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Toimimme valtakunnallisesti 70 henkilön voimin ja meillä on yhteensä 23 toimipistettä. Lue meistä lisää osoitteesta www.go-on.fi.
 
Palkanlaskija, tule meille kesätöihin meidän omaan tiimiin Lahteen!
 
Palkanlaskijana Go Onilla sinun työtehtäväsi koostuvat monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä, laskutuksesta sekä muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Työssäsi tulet käsittelemään useiden eri alojen palkkoja, joten eri työehtosopimusten tuntemus on sinulle eduksi.
 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään jo aiempaa käytännön kokemusta palkanlaskennan tehtävistä.  Arvostamme tietoteknistä osaamista erilaisten taloushallinnon järjestelmien osalta sekä valmiutta uuden oppimiseen. Toivomme sinun olevan positiivinen ja motivoitunut työntekijä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huolellista.
  
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisten tehtäviemme parissa. Toimistomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa viihtyisissä toimitiloissa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja sitoutunut palkanlaskennan tiimimme.
 
Kyseessä on kokoaikainen kesätyö, joka alkaa toukokuun puolivälissä ja kestää arviolta syyskuun puoliväliin. Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme osaaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Asiantuntijapalveluiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442318
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti