(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija (kesätyö)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Hei, oletko sinä Helsingin Tikanpesään palkanlaskennan tiimiin etsimämme

 

PALKANLASKIJA (kesätyö)

 

Työssäsi hoidat monipuolisia palkanlaskennan tehtäviä yhdessä muiden palkanlaskijoiden kanssa, pörssiyhtiön rytmin mukaisesti. Ajallaan ja oikein maksettu palkka on meille palkanlaskennan tiimissä sydämen asia!

 

Löytyykö sinulta ehkä jo aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä? Vaikkei löytyisi, niin ei hätää, saat kattavan perehdytyksen ammattitaitoisilta ja mukavilta kollegoiltasi. Toivomme sinun olevan kiinnostunut työlainsäädännöstä ja työehtosopimusten määräyksistä. Kaupallinen koulutustausta erityisesti taloushallinnon alalta katsotaan eduksi. Olet näppärä järjestelmien kanssa ja työkielesi taipuu tarvittaessa myös kelaksi. Itsenäinen, huolellinen, palvelualtis ja joustava tiimipelaaja pärjää meillä mainiosti. Pörssiyhtiössä tulee väistämättä eteen hektisiäkin tilanteita, ja silloin huumorintajusi ja paineensietokykysi ovat arvokkaita ominaisuuksia.

 

Tule mukaan tekemään L&T:n palkkiksesta entistäkin parempi! Tässä työssä pääset tutustumaan monipuolisesti ison pörssiyhtiön palkanlaskennan tehtäviin ja prosesseihin sekä oppimaan eri järjestelmien ja työehtosopimusten kiemuroita. Kyseessä on kokoaikainen kesätyö, mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti myös jo ennen kesää ja/tai kesäkuukausien jälkeen.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä joko palkanlaskennan tiimiesimies Sari Sipilään (050 385 3934) tai palkanlaskennan päällikkö Kristiina Sarantaukseen (040 679 0999).