Palkanlaskija, kesätyö - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020
Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 600 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme Are Oy:lle palkanlaskijaa Vantaan Kaivokselaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa toukokuussa ja sopimus tehdään henkilöstövuokrauksen kautta elokuun 2020 loppuun saakka. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskentaa yhdessä palkkahallintotiimin kanssa. Vastaat myös muista palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä kuten kela-hakemusten ja tapaturmailmoitusten tekemisestä sekä henkilöstön tukemisesta ja opastamisesta palkka-asioissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään sopivaa koulutustaustaa ja/tai työkokemusta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, huolellinen ja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava. Etuna katsomme Personec W:n tuntemuksen.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa edelleen palkkahallinnon tehtävien parissa. Tukenasi sinulla on osaava ja mukava tiimi sekä työyhteisö. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultit Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 ja Heidi Martiala-Welin puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351977
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa