(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija kesäksi Lohjalle
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

CRH Finland Services Oyj on julkinen osakeyhtiö, joka toimii rakenneteknisten palveluiden toimialalla. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 2,2 milj. euroa ja sen päätoimipiste sijaitsee Espoossa. CRH Finland Services Oyj:ssä hoidetaan Rudus Oy:n, Ruduksen tytäryhtiöiden ja Finnsementin palkanlaskenta sekä laajasti Ruduksen työsopimus- ja henkilöstöhallintoon liittyvien prosessien hoitamista ja kehittämistä. 

Palkanlaskija kesäksi Lohjalle

Etsimme CRH Finland Services Oyj:lle palkanlaskijaa huhtikuun alusta kesän loppuun. CRH Finland Services Oyj:llä hoidetaan Rudus Oy:n, Rudus Ämmän Betoni Oy:n ja Finnsementti Oy:n palkanlaskenta. 

Tehtävääsi kuuluvat palkanlaskennan lisäksi mahdolliset muut palkanlaskentaan liittyvät tehtävät, kuten matkalaskujen tarkistaminen. Käytössämme on Mepco -palkanlaskentajärjestelmä ja noudatamme rakennustuoteteollisuuden sekä maa- ja vesirakennusalan työehtosopimuksia. Perehdytyksen jälkeen osittainen etätyöskentely on mahdollista riippuen koronatilanteesta, mutta tehtävä edellyttää myös Lohjan toimipisteellä työskentelyä. 

Ketä etsimme?

Toivomme, että sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja ymmärrystä eri työehtosopimusten tulkinnasta. Palkanlaskennassa tarvitaan tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Olet myös palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Soveltuvat talous- ja/tai palkkahallinnon opinnot auttavat sinua tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko? 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 28.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiainhoitaja Kirsi Mustalahti p. 0503160802 tai kirsi.mustalahti@rudus.fi. Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.