(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Jyväskylään
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

TietoAkseli Yhtiöt on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme taloudellisen neuvon annon, taloushallinnon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista.Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 130 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla.

Etsimme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme. Toimipisteemme sijaitsee Kolmikulmassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki palkanlaskennan rutiinitehtävät, jonka lisäksi neuvot ja autat asiakkaitasi palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä. Laadukas työ ja asiakaspalvelu ovat sinulle kunnia-asia, jonka lisäksi haluat kehittää palkanlaskennan tekemistä tehokkaaksi sujuvoittamaan asiakkaidemme arkea. Työssä menestymisessä eduksi on kokemus moniyritysympäristöstä, PHT-tutkinto tai kiinnostus sen suorittamiseen sekä ohjelmistonäppäryys.

Me TietoAkselilla arvostamme asiantuntijoidemme osaamista ja haluamme tarjota väylät niin päivittäisen kuin alan erikoisosaamisen syventämiseen. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle itsestäänselvyys. Pääset edustamaan asiakkaalle TietoAkselin asiantuntijuutta ja rakentamaan kestävää luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastaat omasta tontistasi, takanasi on koko organisaatiomme tuki ja laaja asiantuntijaverkosto.
 
 Hae meille, niin pääset osaksi välitöntä työyhteisöä ja saat työnantajan, joka välittää hyvinvoinnistasi. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja osallistumaan yrityksen kehitysprojekteihin oman mielenkiintosi mukaan. Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Palvelupäällikkö Mirkka Juotasniemeltä, mirkka.juotasniemi@tietoakseli.fi. Tiedustelut puhelimitse to 11.7. klo 12-15 ja ti 23.7. klo 12-15.  numerosta 010 3472 914.

Toivottavasti nähdään haastattelussa!