(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Jyväskylään
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden.

Toimintamme kasvamisen myötä etsimme Jyväskylän toimipisteellemme

Palkanlaskijaa

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritystesi palkanlaskennasta, kuukausiraportoinneista sekä neuvot asiakastasi palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aiempaa kokemusta palkanlaskennasta, otat asiakkaasi huomioon sekä omaat hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Katsomme eduksi PHT-tutkinnon tai kiinnostuksen sen suorittamiseen, sekä käyttämiemme ohjelmistojen osaamisen (Mepco HRM, Lemonsoft, Procountor)

Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Kolmikulmassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuemme työmatkaasi joko työsuhdematkaedulla tai korvaamalla osan pysäköintikuluistasi. Jyväskylän toimipisteellä odottaa yli 60 henkinen työyhteisö valmiina ottamaan sinut mukaan joukkueeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa osaamisen kehittymistäsi on tukemassa verkkokoulutukset päivittäiseen osaamisen ylläpitoon sekä työhyvinvointia ylläpitämässä taukoliikuntasovellus, joka muistuttaa sinua taukojen tärkeydestä.

Tehtävä on avattu tiimin vahvistamiseksi, joten aloituspäivä joustaa sinun tilanteesi mukaan.

Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa missä saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille 27.6.2018 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Henkilöstöpäällikkö Sara Jormakka, 010 3472 839, sara.jormakka@tietoakseli.fi


UHY TietoAkseli taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 125 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on muun muuassa ProCountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.

Kuulumme TietoAkseli Yhtiöt konserniin, johon kuuluu UHY TietoAkselin lisäksi henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Odeco Oy sekä yritysjärjestelyiden asiantuntija Vinanssi Corporate Finance.