(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Me Sharperilla etsimme nyt sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme palkanlaskijaa Helsinkiin.

Palkanlaskijana vastaat nimetyn kokonaisuuden palkanlaskennasta ja työpäiväsi koostuukin muun muassa aineistojen valmistelusta, palkka-ajoista, tilityksistä, viranomaisraportoinnista sekä kirjanpidon täsmäytyksistä. Lisäksi tuet esimiehiä henkilöstökulujen ja palkkojen oikeellisuuden varmistamisessa. Asiakkaallamme sovelletaan useita eri työehtosopimuksia.

Työtä et kuitenkaan tee yksin vaan yhdessä oman liiketoiminta-alueesi tiimin kanssa! Lisäksi pääset tekemään tiiviistä yhteistyötä liiketoiminta-alueen esimiesten ja johdon kanssa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta itsenäisestä palkanlaskennasta
  • Työlainsäädännön sekä vuosilomalakien tuntemusta ja kykyä tulkita työehtosopimuksia
  • Proaktiivista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin osana asiantuntevaa tiimiä. Pääset vaikuttamaan omaan vastuualueeseesi ja oman roolisi tulevaisuuteen käynnissä olevan palkanlaskentaprosessien kehityshankkeen myötä. 

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian - viimeistään 25.11.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.