(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin haasteita pelkäämätöntä

PALKANLASKIJAA

Etsinnässä on pikaisella aikataululla jo muutaman vuoden palkanlaskentakokemusta omaava osaaja, joka on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti palkanlaskennasta, mutta mahdollisuuksien mukaan työhön voivat kuulua myös muut HR-puolen tehtävät, kuten työsuhteen aloittamiseen liittyvät toimenpiteet mukaan lukien työsopimukset.

Suuri osa työstä on tämän hetken tilanteessa manuaalista palkanlaskentaa, joten tarkkuus ja kokonaisuuden ymmärtäminen ovat tärkeitä ominaisuuksia. Työssä apua on jo aiemmasta palkanlaskentajärjestelmien tuntemuksesta, etenkin käytössä olevasta EMCE-järjestelmästä.

Edellytämme sinulta ainakin muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennasta sekä rohkeutta tarttua toimeen. Eduksi katsotaan kokonaisvaltainen osaaminen esimerkiksi työ(ehto)sopimuksista, lomapalkoista, tulorekistereistä sekä sairauspoissaoloista.

Työsuhde alkaa määräaikaisena kuuden kuukauden vuokrasuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksen palkanlaskentaan ja HR-puolelle. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Palkanlaskija Helsinkiin. Lisätietoja saat konsultiltamme: heidi.karkkainen@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.