(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa tiimihenkistä palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään kuuden kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 
Tehtävässä tulet toimimaan osana viiden henkilön palkanlaskentatiimiä. Toivommekin sinulta erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä halua auttaa tarvittaessa muita. Kannat myös aina vastuun omista työtehtävistäsi ja osaat tarvittaessa myös kysyä ja ottaa selvää asioista. Työskentelyssäsi olet huolellinen ja tarkka. Pidät myös siitä, että saat olla yhteyksissä eri tahoihin ja vastaat mielelläsi myös palkansaajien kysymyksiin ja autat heitä tarvittaessa. Palkat ovat pääsääntöisesti kuukausipalkkoja.
Toivomme sinulla olevan jo muutaman vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä tulet toimeen sujuvalla suomen kielellä. Odotamme sinulla olevan hyvät valmiudet omaksua uusia IT järjestelmiä. 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suuressa organisaatiossa osana osaavaa tiimiä ja hyvän perehdytyksen tehtävään.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 23.11.2020 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/.