(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko tehokas, aktiivinen sekä vuorovaikutustaitoinen palkanlaskennan osaaja? Oletko jo alan ammattilainen vai uraasi vielä aloitteleva? Taskussa jonkin verran aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta ja haluat oppia vielä lisää?

Etsimme asiakkaallemme PALKANLASKIJAA Helsingin Pohjois-Haagaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Työssäsi vastaat rakennusalan työntekijöiden tunti- ja kuukausipalkkojen palkanlaskentaprosessista aina palkka-aineiston keräämisestä palkkojen maksuun saakka. Hoidat myös asiaan kuuluvan viranomaisraportoinnin.

Olet täsmällinen, sinulla on reipas asenne ja sopeudut kiireiseenkin työrytmiin. Tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla ja Sinulla on rohkea asenne uusia järjestelmiä ja asioita kohtaan. Työssäsi käytät Mepco- järjestelmää. Excelin ja muiden Office-ohjelmistojen päivittäinen käyttö on sinulle luontaista.

Asiakkaamme organisaatio tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, mukavat nykyaikaiset työtilat ja iloisen ilmapiirin.

Tehtävä alkaa heti ja kestää syyskuun loppuun saakka. Vakinaistaminen on sen jälkeen mahdollista. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin Puh. 010 504 9990.