(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Retail-ala muuttuu kovaa vauhtia ja Stockmann rakentaa määrätietoisesti uutta suuntaa. Inspiroiva laatu, uniikki valikoima ja maailmanluokan asiakaskokemus kaikissa kohtaamispaikoissamme ovat tärkeimpiä menestystekijöitämme. Niiden taustalla uskomme olevan motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön, hyvän työpaikan ja mahdollistavan kulttuurin. Näiden eteen me Stockan HR:ssä teemme töitä! Etsimme nyt Palkanlaskijaa vahvistukseksi Stockmannin HR-yksikön Payroll and Reporting tiimiin. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Stockmannille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Palkanlaskijana

työskentelet osana viiden hengen Payroll and Reporting tiimiä ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa Stockmann konsernin Suomen toimintojen palkanlaskennasta ja maksatuksesta. Vastuullesi kuuluvat mm.
  • Toimitetun palkkamateriaalin käsittely ja maksatus, sekä vastuu palkkatietojen oikeellisuudesta palkanmaksujärjestelmässä ja tulorekisterissä
  • Vuosilomaprosessin mukainen tietojen ylläpito (vuosilomien laskenta, tarkastus ja tallentaminen)
  • Työntekijöiden neuvonta palkkaan ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa sekä esimiesten neuvonta
  • Palkkaraportointi- ja palkanmaksujärjestelmien sekä prosessien ylläpito ja kehitys. Käyttäjien opastus ja koulutus
  • Sidosryhmien yhteistyö (ammattiliitot, vakuutusyhtiöt, viranomaiset jne).

Odotamme Sinulta

aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta, sekä työaikalain ja kaupan alan työehtosopimuksen vahvaa ymmärrystä. Stockmannilla työssäsi korostuu myös yrityksen arvojen mukainen toiminta, joka edellyttää Sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä vahvoja tiimityötaitoja ja halua tehdä yhdessä töitä. Lisäksi odotamme Sinulta järjestelmällistä työskentelytapaa, sekä vahvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Eduksesi katsomme aikaisemman osaamisen Fenix-palkanmaksujärjestelmästä. Stockmann elää uudistumisen aikaa ja HR uudistuu sen mukana, jonka vuoksi toivomme Sinulta myös innokkuutta ja halukkuutta osallistua prosessiemme ja toimintamalliemme kehitykseen.   

Asiakkaamme tarjoaa sinulle 

mahdollisuuden päästä työskentelemään tunnetun ja ikonisen yrityksen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin palkanlaskennan tehtäviin, joissa pääset itse kehittymään ja osallistumaan myös Stockmannin kehittymiseen. Työpäivät ja tehtävät pitävät sisällään monipuolista vaihtelua ja pääset myös tuottamaan hyviä asiakaskokemuksia sisäisille palkanlaskennan asiakkaillesi. Modernit ja nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja sen työajat sijoittuvat toiveittesi mukaan joustavasti liukuvan työajan puitteissa arkisin klo 07-18 välille. Hyviin työsuhde-etuihin kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen ohella merkittävä oman tavaratalon ostoetu, toimiston kuntosalin käyttömahdollisuus, sekä kattava oman talon työterveyshuolto.   Joko kiinnostuit tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään Stockmannille? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.  Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi